Työpaikat

Henkilökuntamme on meille tärkeintä

Työntekijänämme olet arvokkain voimavaramme. Sinun osaamisesi ja sitoutumisesi ovat menestyksemme kulmakivet. Jos tunnet olevasi sopiva henkilö työskentelemään meillä, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen careers.fi@ntg.dk.

Haemme

24.5.2021

AVOIN PAIKKA: TIIMIPELAAJA LENTORAHTIIN

NTG Air & Ocean Oy on osa Nasdaq listattua Nordic Transport Group A/S konsernia, joka laajenee vahvasti ympäri maailmaa.

Konsernin yhtiöitä johdetaan osakasvetoisesti antaen yhtiöille laajat mahdollisuudet liiketoiminnan nopealle kehittämiselle asiakkaiden tarpeiden ja markkinoiden muutoksien mukaisesti.  NTG Air & Ocean Oy toiminnan keskiössä on tuotettujen palveluiden korkea laatu, henkilökunnan nopea ratkaisukyky ja korkea asiakastyytyväisyys.

Lisätiedot:

www.ntgfinland.com

www.ntg.dk

Lentovienti
Haemme lentorahdin vientitiimiin asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloittesta tiimipelaajaa, jolla on aikaisempaa kokemusta lentorahdin operatiivisesta toiminnasta. Valmis ammattilainen sinun ei tarvitse olla, koska meillä kasvat sellaiseksi.

NTG Air & Ocean Oy tarjoaa sinulle modernit työvälineet, osaavat ja mukavat työkaverit ja hyvän työilmapiirin. Työpaikka tulee olemaan uudessa toimistossamme Vantaalla Perintokuja 8 (Avialine 1), jonne muutamme 28.05.2021.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Laitathan ansioluettelon ja kuvauksen itsestäsi palkkatoiveineen alla mainittuun osoitteesseen:

rekry.fi@ntgairocean.com

Lisätiedustelut 040 769 1419 / Kimmo Leskinen

6.5.2021

AVOIN TYÖPAIKKA: AJOJÄRJESTELIJÄ / LIIKENTEENHOITAJA

Haluatko työskennellä innovatiivisessa ja nopeasti kasvavassa kansainvälisessä logistiikkayrityksessä? NTG on perustettu vuonna 2011 ja on nyt merkittävä toimija Euroopan kumipyöräliikenteessä. Etsimme Euroopan liikenneosastollemme

AJOJÄRJESTELIJÄÄ / LIIKENTEENHOITAJAA
Tehtävä sijoittuu Euroopan maantierahdin liikenteeseen. Kuulut tiimiin, jonka tehtävänä on varmistaa kustannustehokas liikenteen toteutus ja asiakastyytyväisyys päivittäisellä tasolla.

Työtehtäviäsi ovat

  • kuormien suunnittelu ja lähetyksien seuranta
  • Euroopassa ja kotimaassa toimivien liikennöitsijöiden ja kuljettajien ohjeistus ja seuranta
  • yhteydenpito ulkoisiin ja sisäisiin asiakkaisiin
  • kuljetustilausten käsittely, kulukirjaukset ja laskutus
  • lauttapaikkojen varaus.

Odotamme sinulta

  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • paineensietokykyä ja valmiutta itsenäiseen päätöksentekoon
  • positiivista asennetta ja tiimityöskentelykykyä
  • sujuvaa kirjallista ja suullista englannin ja suomen kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän energisessä organisaatiossa ja hyvät kehittymismahdollisuudet. Työpaikka sijaitsee Tuusulassa Vantaan rajalla.

toni.vesioja@ntgpolar.fi
+358 40 512 6684

kalle.salo@ntgpolar.fi
+358 40 744 5144

Best regards / Ystävällisin terveisin,

Ilkka Mäkinen
VP, Commercial