15 kesäkuun 2022

Rekrytoimme

NTG Air & Ocean Oy on innovatiivinen, henkilöstöään arvostava ja hyvin nopeasti kasvava kansainvälinen logistiikkayhtiö.

Haemme nyt positiivisen asenteen omaavia henkilöitä seuraaviin positioihin yhtiössämme.

Projektihuolitsija:

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus projektitoimeksientojen hoidosta. Haluat nyt enemmän vastuuta ja mahdollisuuden kasvaa suurempaan rooliin.

Huolitsija:

Sinulla on kokemusta jostain tarjoamastamme kansainvälisen lento-, meri- ja multimodal palveluratkaisujen osalta.  Tunnet liikenteenhoidolliset asiat sekä tulliselvitysmuodollisuudet jonkin y.m. palvelutuotteen osalta.

Harjoittelija:

Oletko AMK:n, tai vastaavan, opinnot aloittanut tai vastavalmistunut? Haluat oppia uutta ja työskennellä joustavalla tuntisopimuksella missä sinun aikataulusi määrittää arjen kulun.

NTG Air & Ocean Oy tarjoaa kilpailukykyiset edut, hyvät työvälineet ja mukavat työkaverit.
Kerro meille itsestäsi ja mistä avoimesta positiosta olet kiinnostunut. Lähetä vapaamuotoinen hakemus yhdessä ajantasaisen CV:n kanssa sähköpostiosoitteeseen: rekry.fi@ntgairocean.com
Aloitamme hakemuksien käsittelyn välittömästi ja tulemme ottamaan yhteyttä valittuihin  haastattelujen osalta elokuussa viikon 34 aikana.

NTG Air & Ocean Oy toiminnan keskiössä on tuotettujen palveluiden korkea laatu, henkilökunnan nopea ratkaisukyky ja korkea asiakastyytyväisyys. Modernit ja käyttäjäystävälliset tietojärjestelmät tuovat tehokkuuden lisäksi kilpailuetua digitaalisten asiakasratkaisujen osalta. Kunnianhimoiset kasvutavoitteemme jatkuvat ja siksi haluamme sinut mukaan osaksi kasvu -ja hyvinvointitarinaamme.

NTG Air & Ocean Oy on osa Nasdaq listattua Nordic Transport Group A/S konsernia, joka laajenee vahvasti ympäri maailmaa. Konsernin maayhtiöitä johdetaan osakasvetoisesti antaen yhtiöille laajat mahdollisuudet liiketoiminnan nopealle kehittämiselle asiakkaiden tarpeiden ja markkinoiden muutoksien mukaisesti.