9 joulukuun 2020

NTG Polar Road Oy on ostanut TB International Transport Ltd Oy:n

NTG Polar Road Oy on ostanut TB International Transport Ltd Oy:n koko osakekannan

NTG Polar Road Oy (“NTG Polar Road”), NTG-konserniin kuuluva partnervetoinen yhtiö, on ostanut TB International Transport Ltd Oy:n (“TB International”) koko osakekannan (100%).

TB International on perustettu vuonna 2009. TB International on keskittynyt rajanylittäviin kuljetuksiin Suomessa ja länsi-Euroopassa, pääalueinaan Saksa, Alankomaat ja Ranska. TB Internationalin liikevaihto oli edellisellä tilikaudella 16,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 1,2 miljoonaa euroa.

NTG Polar Road tuli osaksi tanskalaista NTG-konsernia vuonna 2017, kun NTG osti Polar Logistics International Oy:n osake-enemmistön. Kaupassa hankittiin itä-Euroopan liikenteen osaaminen.  Nyt tehty yrityskauppa tuo mukanaan vahvaa myynti- ja operatiivista osaamista lisäyksenä yhtiön länsi-Euroopan liikenteisiin. Kasvava volyymi mahdollistaa entistä tehokkaamman ja suorituskykyisemmän liiketoiminnan ja palvelutarjonnan.

TB Internationalin aiemmat omistajat jatkavat NTG Polar Road:ssa länsi-Euroopasta vastaavana myyntijohtajana ja operatiivisena johtajana. Yhtiön henkilömäärä on 12 mukaanlukien yhtiön aiempi johto.

”Olen iloinen voidessani toivottaa uuden yhtiön tervetulleeksi NTG-konserniin. Tällä yrityskaupalla laajennamme ja vahvistamme Suomen toimintoja jo toisen kerran sen jälkeen, kun NTG tuli Suomen markkinoille vuonna 2015. Tämä yrityskauppa vahvistaa merkittävästi toimintakykyämme länsi-Euroopan liikenteessä ja täydentää olemassaolevia toimintojamme erittäin hyvin”, sanoo Jesper Petersen, NTG-konsernin CEO, maantieliikenne.

Kauppa toteutui 1.12.2020. Yhtiöiden toiminnot tulevat yhdistymään 2021 ensimmäisellä vuosipuoliskolla. NTG Polar Road on tehnyt siirtymäajaksi palvelusopimuksen Trans Bros Group:n kanssa. Kun yhdistyminen on saatettu loppuun, yhdistyneistä toiminnoista tulee vastaamaan NTG Polar Road.