20 lokakuun 2021

NTG Air & Ocean Oy – Yhdistetyt kuljetukset (Intermodal) Euroopassa

Yhdistetyt kuljetusmuodot ovat hyvin luotettavia, kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä.  Yhdistetyssä liikenteessä käytetään optimaalisesti eri kuljetusmuotoja, kuten laiva-, proomu-, rautatie- ja rekkakuljetuksia. Tuotteet ovat lastattu samaan kuljetusyksikköön ja itse kuljettaminen tapahtuu eri kuljetusmuodoilla.

Asiakasedut päätöksenteon tueksi:

Ympäristö kiittää ja sosiaalinen vastuu tulee hoidetuksi.

CO2-päästöt vähenevät yhdistetyssä liikenteessä merkittävästi. Meriliikenteen biopolttoaine, nesteytetty maakaasu ja pitkälle sähköistetty raideliikenne alentavat päästöjä ja tuovat energiatehokkuutta.

Unohda ruuhkat ja ajokiellot.

Laiva – ja rautatiekuljetukset eivät ole riippuvaisia Euroopan yleisistä ajokielloista viikonloppuisin, öisin tai pyhäpäivinä, eivätkä ne juutu ruuhkiin. Aikataulut pitävät suunnitellusti.

Monipuolinen kalusto.

Esimerkiksi 45’ PW kontit tarjoavat saman kapasiteetin kuin normaalit trailerit, kuitenkin kuorman paino voi nousta aina 27 tonniin asti ja sitä kautta pienentää kustannuksia. Eri maissa on kuitenkin erilaisia painorajoituksia, joten maksimipainot tulee varmentaa tarjousvaiheessa. Monipuolinen kalusto toimii myös erinomaisesti eri tuoteryhmien osalta. Kauttamme saa lämpösäädellyt yksiköt ja painavalle tavaralle suunnitellut kontit.

Säännölliset aikataulutetut yhteydet.

Laivat liikennöivät lähes päivittäin Suomen ja Euroopan pääsatamien välillä. Satamasta matka jatkuu, joko laivalla tai junalla oikeaan kohteeseen. Palvelumme on suunniteltu ensisijaisesti läntisen Euroopan maiden osalta ja kattaa seuraavat maat:

Belgia, Hollanti, Englanti, Irlanti, Italia, Ranska, Espanja, Portugal ja Saksa

Intermodal operointi Euroopassa on sujuvaa. Käytössämme on kymmenittäin eri CFS-terminaaleja, mistä saamme tyhjän ja puhtaan kaluston lastaukseen nopeasti tai vastaavasti palautamme sinne juuri toimitetun lähetyksen kuljetusyksikön. Suomessa maahantulo ohjataan pääkonttisatamien kautta eli pystymme saapumaan laivalla mahdollisimman lähelle vastaanottajaa.

NTG Air & Ocean hallinnoi informaatiovirran oman TMS – järjestelmän kautta. Asiakkaana sinulla on mahdollisuus asiakasportaalin kautta seurata toimeksiantosi liikkeet.  Moderni pilvipohjainen järjestelmä tuo myös muita merkittäviä asiakasetuja aina sähköisestä arkistoinnista moderniin raportointiin asti.

Oletko kiinnostunut tutkimaan olisiko yhdistetyt kuljetukset Euroopassa sinun yrityksellesi optimaalinen ratkaisu tulevaisuudessa ? Lisätietoja hinnoista, kuljetusajoista, reitityksistä ja siitä, miten intermodaalikuljetukset voivat hyödyttää toimitusketjuasi saat omalta NTG Air & Ocean Oy myyntikontaktiltasi.