Meistä

Me NTG:llä haluamme erottautua, ja siksi teemme kovasti töitä uudistaaksemme toimintaamme. Emme ole kuin kaikki muut - emmekä yritä olla.

NTG yhtiöitä Suomessa ovat NTG Polar Road Oy ja NTG Air & Ocean Oy. Yhtiöt ovat osa Nordic Transport Group A/S:ää (NTG A/S). NTG A/S on nopeasti kasvava tanskalainen kuljetus- ja huolintaliike, joka laajenee vahvasti ympäri maailmaa. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1866, mutta NTG:n toiminta käynnistyi nykyisessä muodossaan kokeneiden ja kunnianhimoisten alan ammattilaisten joukosta huhtikuussa 2011. NTG on yksityisomistuksessa oleva yritys, jonka omistavat sen työntekijät.

Suomessa NTG aloitti toimintansa ostamalla Cargoworld Finland Oy:n toiminnot vuonna 2014. Huhtikuussa 2015 NTG osti Posti Oy:n kansainväliset toiminnot, joiden historia ulottuu vuoteen 1942, jolloin Kaukohuolinta Oy aloitti toimintansa. Polar Logisticsin osto vuonna 2017 laajensi toimintaa ennestään. Työntekijät ja johto tulevat kuljetusalalta ja kaikilla on laaja asiantuntemus monenlaisista logistiikkapalveluista. Henkilökuntamme koostuu parhaista alan ammattilaisista, joilla on vuosikymmenten kokemus ja paikallinen osaaminen. Ne takaavat asiakkaillemme tai kumppaneillemme tehokkaimman mahdollisimman ratkaisun.

NTG:n asiakkaana tunnet, että kaiken tekemisemme takana ovat ihmiset. Henkilöstömme takaa sen, että yhteistyö hoituu sujuvasti ja ammattimaisesti.