Maantiekuljetukset

Ota yhteyttä

Tarjoamme maantiekuljetuksena kappaletavara-, osakuorma- ja täyskuormakuljetuksia koko Euroopan laajuisesti. Keskitymme toimittamaan lähetykset määränpäähän yksinkertaisesti, turvallisesti ja aikataulussa. Tämä on mahdollistanut NTG:n nousun yhdeksi Euroopan nopeimmin kasvavista kuljetusyrityksistä.

Teemme työtä asiakkaillemme ja olemme ylpeitä henkilökohtaisesta palvelustamme. Meillä asioit aina asiantuntevan henkilön kanssa, joka huolehtii tarpeistasi alusta loppuun saakka. Käytössämme olevat tietojärjestelmät varmistavat palvelujemme luotettavuuden, tasavertaisuuden ja laadun.

Kappaletavara

Tarjoamme säännölliset kappaletavarakuljetukset EU-maihin, Sveitsiin, Britteinsaarille, Balkanille ja Turkkiin.

Tarjoamme useita viikkolähtöjä eri puolille Eurooppaa. Olemme valinneet yhteistyökumppanimme tarkasti ja meitä yhdistää halu palvella asiakkaitamme huippulaadukkaasti. Haluamme kumppaniemme kanssa tarjota asiakkaillemme aina ensiluokkaista palvelua.

LTL/FTL

Tarjoamme täydet ja osakuormakuljetukset joustavasti ja nopeasti kaikkialle EU-maihin, Sveitsiin, Britteinsaarille, Balkanille ja Turkkiin.

Tarjoamme päivittäiset kuljetukset Suomen ja Euroopan maiden välillä ja sen ansiosta voimme vastata asiakkaidemme monenlaisiin palvelutarpeisiin. Meillä on myös vahva osaaminen ja maantieteellinen kattavuus kolmansien maiden kuljetuksiin.

Lisätietoa palveluistamme saat puhelimitse tai sähköpostitse, johon vastaamme nopeasti. Löydät yhteystietomme täältä.

Päivittäiset tai viikoittaiset lähdöt ja saapumiset: