24 maaliskuun 2021

Laatua ja vakautta

NTG Air & Ocean Oy:n liiketoiminta nojaa palveluidemme korkeaan laatuun, liiketoiminnan läpinäkyvyyteen ja mitattavuuteen niin sisäisten kuin ulkoisten kumppanien toimesta.

Laatu

Avain menestykseemme ovat tyytyväiset asiakkaat, jotka voivat luottaa saavansa korkeanlaatuisia logistiikkapalveluita ja ratkaisuja asioidessaan kanssamme. Henkilökuntamme koostuu parhaista alan ammattilaisista, joilla on vuosikymmenten kokemus ja vahva paikallinen osaaminen. Olemme ISO 9001 sertifioitu yritys ja laadunvarmistus ja sen jatkuva parantaminen ovat yrityksemme kulmakiviä.

Luotettava kumppani

Olemme luotettava kumppani eli noudatamme tilaajavastuulakia. Voimassa olevaan tilaajavastuuraporttiimme pääset tästä: NTG Air & Ocean tilaajavastuuraportti tai saat sen meiltä pyydettäessä.

Ympäristö

Yrityksemme on sitoutunut vähentämään ympäristövaikutustaan. Otamme jatkuvasti käyttöön uusia toimintamalleja, jotta pystymme tarjoamaan tehokkaampia ja vähäpäästöisempiä logistiikkapalveluita. Ympäristöjärjestelmämme seuraa standardia, jonka avulla pidämme huolta, että noudatamme asetettuja ympäristömääräyksiä. Yrityksellemme on myönnetty ympäristösertifikaatti ISO 14001.

Luottoluokitus

NTG Air & Ocean Oy kuuluu Bisnoden hyvään AA-luottoluokkaan ja Dun & Bradstreetin alhaisimpaan riskiluokkaan 1.  Suomessa ja Pohjoismaissa tunnettu AA-luottoluokitus ja kansainvälisesti tunnettu Dun & Bradstreetin alhaisin riskiluokitus 1. ovat asiakkaille, kumppaneille ja muille sidosryhmille osoitus yrityksen toiminnan laadusta ja kyvykkyydestä selviytyä taloudellisista velvoitteista.

Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -raportti on tosiaikainen luottoluokitusraportti, joka analysoi yrityksen tausta- ja taloustiedot. Yrityksemme luottoluokitus on AA+ Keväällä 2021 tulemme tekemään niin asiakastyytyväisyys kuin henkilöstötyytyväisyysmittauksen ISO 9001 laatujärjestelmämme mukaisesti.  Saamme jälleen arvokasta tietoa yrityksen nykytilasta ja voimme viedä kehitystä yhdessä eteenpäin kohti parempaa huomista.