12 marraskuun 2019

Haemme merirahtitiimiin

NTG Air & Ocean Oy on osa Nasdaq listattua Nordic Transport Group A/S konsernia, joka laajenee vahvasti ympäri maailmaa.

Lisätiedot:

www.ntgfinland.com

www.ntg.dk

Konsernin yhtiöitä johdetaan osakasvetoisesti antaen yhtiöille laajat mahdollisuudet liiketoiminnan nopealle kehittämiselle asiakkaiden tarpeiden ja markkinoiden muutoksien mukaisesti.

NTG Air & Ocean Oy toiminnan keskiössä on tuotettujen palveluiden korkea laatu, henkilökunnan nopea ratkaisukyky ja korkea asiakas tyytyväisyys.

Modernit ja käyttäjäystävälliset tietojärjestelmät tuovat tehokkuuden lisäksi kilpailuetua asiakasratkaisujen osalta.

Olemme asettaneet itsellemme kunnianhimoiset kasvutavoitteet seuraaville vuosille ja siksi aloitamme nyt ensivuotta koskevat rekrytointitoimet.

Meri:

Haemme merirahtitiimiimme palveluhenkistä tiimipelaajaa, jolla on aikaisempaa kokemusta meriviennin ja/tai merituonnin operatiivisesta toiminnasta.

Haluamme oppia tuntemaan sinut ja kuulla sinusta. Laita ansioluettelo ja kuvaus itsestäsi palkkatoiveineen alla mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

rekry.fi@ntgairocean.com

Lisäkysymykset maanantaista torstaisin, klo 16 – 17 välillä 12.11 alkaen aina 5.12.2019 asti 050 3383 067 / Henri Silventoinen

NTG Air & Ocean Oy tarjoaa kilpailukykyiset edut, hyvät työvälineet, mukavat työkaverit ja mielenkiintoiset työtehtävät. Työilmapiiri on kannustava, mukava sekä ammattimainen.