20 lokakuun 2021

Haemme lisää myyntivoimaa vuodelle 2022

NTG Air & Ocean Oy on osa Nasdaq listattua Nordic Transport Group A/S konsernia, joka laajenee vahvasti ympäri maailmaa.

Konsernin yhtiöitä johdetaan osakasvetoisesti antaen yhtiöille laajat mahdollisuudet liiketoiminnan nopealle kehittämiselle asiakkaiden tarpeiden ja markkinoiden muutoksien mukaisesti. NTG Air & Ocean Oy toiminnan keskiössä on tuotettujen palveluiden korkea laatu, henkilökunnan nopea ratkaisukyky ja korkea asiakastyytyväisyys. Modernit ja käyttäjäystävälliset tietojärjestelmät tuovat tehokkuuden lisäksi kilpailuetua asiakasratkaisujen osalta. Olemme saavuttaneet voimakkaan kasvun viimeisenä kahtena tilikautena. Kunnianhimoiset kasvutavoitteemme jatkuvat ja siksi aloitamme nyt ensivuotta koskevat rekrytointitoimet.

Myynti:

Oletko etsimämme myyntineuvottelija, myyntipäällikkö vai näetkö itsesi myyntitiimin johtajan roolissa tulevaisuudessa? Haluamme oppia tuntemaan sinut ja kuulla sinusta. Laita itsestäsi, ominaisuuksistasi kuvaus ja päivitetty ansioluettelo palkkatoiveineen alla mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

rekry.fi@ntgairocean.com

Kerro samalla kuinka suuri myynnin rooli on sinulle omasta mielestäsi nyt sopiva? Kuinka tunnet lento-, meri-, juna-, intermodal- ja projektirahtiliiketoiminnan? Kuinka olet kerryttänyt kokemusta eri maanosien osalta? Oletko kunnianhimoinen ja mitkä ovat mielestäsi hyvän palvelumyyntiammattilaisen ominaisuudet?

Lisäkysymykset arkisin maanantaista torstaihin, klo 16 – 17 välillä 18.11.2021 asti numerosta 040 1257525 / Juha Isohanni

NTG Air & Ocean Oy tarjoaa kilpailukykyiset edut, hyvät työvälineet, mukavat työkaverit ja mielenkiintoiset työtehtävät.