24 toukokuun 2021

Haemme lentovientiin

NTG Air & Ocean Oy on osa Nasdaq listattua Nordic Transport Group A/S konsernia, joka laajenee vahvasti ympäri maailmaa.  

Konsernin yhtiöitä johdetaan osakasvetoisesti antaen yhtiöille laajat mahdollisuudet liiketoiminnan nopealle kehittämiselle asiakkaiden tarpeiden ja markkinoiden muutoksien mukaisesti.  NTG Air & Ocean Oy toiminnan keskiössä on tuotettujen palveluiden korkea laatu, henkilökunnan nopea ratkaisukyky ja korkea asiakastyytyväisyys. 

Lisätiedot:  

www.ntgfinland.com

www.ntg.dk 

Lentovienti

Haemme lentorahdin vientitiimiin asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloittesta tiimipelaajaa, jolla on aikaisempaa kokemusta lentorahdin operatiivisesta toiminnasta. Valmis ammattilainen sinun ei tarvitse olla, koska meillä kasvat sellaiseksi.

NTG Air & Ocean Oy tarjoaa sinulle modernit työvälineet, osaavat ja mukavat työkaverit ja hyvän työilmapiirin. Työpaikka tulee olemaan uudessa toimistossamme Vantaalla Perintokuja 8 (Avialine 1), jonne muutamme 28.05.2021.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Laitathan ansioluettelon ja kuvauksen itsestäsi palkkatoiveineen alla mainittuun osoitteesseen:

rekry.fi@ntgairocean.com

Lisätiedustelut 040 769 1419 / Kimmo Leskinen