7 joulukuun 2020

Digitaalinen myynti

NTG Air & Ocean Oy on osa Nasdaq listattua Nordic Transport Group A/S konsernia, joka laajenee vahvasti ympäri maailmaa.

Lisätiedot:
www.ntgfinland.com
www.ntg.dk

Konsernin yhtiöitä johdetaan osakasvetoisesti antaen yhtiöille laajat mahdollisuudet liiketoiminnan nopealle kehittämiselle asiakkaiden tarpeiden ja markkinoiden muutoksien mukaisesti. NTG Air & Ocean Oy toiminnan keskiössä on tuotettujen palveluiden korkea laatu, henkilökunnan nopea ratkaisukyky ja korkea asiakastyytyväisyys. Modernit ja käyttäjäystävälliset tietojärjestelmät tuovat tehokkuuden lisäksi kilpailuetua asiakasratkaisujen osalta.

Digitaalinen myynti:
Oletko etsimämme digitaalisen myynnin osaaja?

Osaatko monikanavaiset digitaalisen myynnin työkalut?
Onko perinteinen myyntiprosessi ja tuloksenteko sinulle tuttua kansainvälisen juna, lento -ja merirahtiliiketoiminnan osalta? Tunnetko päämarkkina-alueemme Pohjois-Amerikan ja aasian asiakaskunnan ja päätöksentekoon liittyvät asiat?

Jos olet aktiivinen tiimipelaaja, tunnet laajasti asiakaskunnan päättäjät, ymmärrät tarjottavien palveluiden ja ratkaisujen vaikutuksen asiakkaiden menestykseen, olet mahdollisesti etsimämme henkilö.

Haluamme oppia tuntemaan sinut ja kuulla sinusta. Laita itsestäsi, ominaisuuksistasi kuvaus ja päivitetty ansioluettelo palkkatoiveineen alla mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

rekry.fi@ntgairocean.com

Lisäkysymykset arkisin maanantaista torstaihin, klo 15 – 17 välillä 16.12.2020 asti, numerosta 040 1257525 / Juha Isohanni